Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.11.2017.

09:33

Pešićev "dabl-dabl", dva gola majci za rođendan

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić kaže da su njegovih 16 golova i deset asistencija u crveno-belom dresu do sada, košarkaški rečeno "dabl-dabl".

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Pešićev
StarSport

On je u pobedi protiv Rada u subotu dao dva gola i kako kaže, posvetio ih majci.

"Rodić me je odlično pronašao danas oba puta kada sam zatresao mrežu, sjajno smo funkcionisali. Ovi golovi su mi posebno dragi jer bih ih posvetio svojoj majci, kao poklon za rođendan. Stigao sam do lepe cifre od 16 pogodaka u svim takmičenjima i 10 asistencija. Košarkaškim rečnikom, zabeležio sam dabl-dabl učinak. Nadam se da će ih biti još, za sada sam izuzetno zadovoljan", rekao je Pešić za klupski sajt.

Ričmond Boaći je bio još efikasniji, dao je četiri gola od ukupno šest koliko je Zvezda postigla. Jedan gol za rad je dao Aleksandar Lutovac u porazu 6:1.

"Zaista se Boaći i ja odlično slažemo, u svakom trenutku nam je bitno samo da ekipa pobeđuje i srećni smo ko god da da postigne gol. Da se međusobno takmičimo ja mu danas ne bih asistirao kod gola, niti bih mu u još nekoliko situacija dodao loptu kada je bio u prilici da zatrese mrežu. Između nas zaista nema konkurencije, bitno nam je sao da ekipa pobeđuje. Tako je generalno moje razmišljanje u fudbalu, bolje je da dodam loptu igraču koji je sam pred golom, nego da ja pokušam u trenutku kada imam golmana ispred sebe. Svakom bih u toj situaciji dodao loptu", rekao je Pešić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve