Nova vest
Fudbal

Subota, 18.11.2017.

19:09

Subota uz TV: Derbi Madrida, Milan podno Vezuva

Ova subota donela nam je pregršt kvalitetnih i zanimljivih mečeva širom Evrope.

Izvor:

Autor:

Subota uz TV: Derbi Madrida, Milan podno Vezuva
Getty images

Dan derbija otvorili su Arsenal i Totenhem, 'Tobdžije' su slavile protiv Totenhem Hotspura (2:0), dok je od 18 časova na Olimpiku počeo 'Derby della Capitale' – okršaj Rome i Lacija za 'prevlast' u Rimu.

U istom terminu, od 20.45 čekaju nas još dva sjajna duela – derbi Madrida na 'Vanda Metropolitanu' između domaćeg Atletika i Reala,odnosno susret Napolija i Milana podno Vezuza.

'Jorgandžije' i 'Kraljevići' imaju isti broj bodova pred meč 12. kola Primere, po 23, ali je ipak gost taj koji mora da igra otvorenije i ofanzivnije jer je Barselona već slavila i ima čak 11 bodova više.

Ipak, momci Dijega Ćola Simeonea imaju istu računicu i sigurno je da nas čeka velika borba gradskih rivala.

Sve u svemu, ni jedni ni drugi ne blistaju u poslednje vreme, pa će ovaj derbi imati posebnu draž. Kec na Atletiko je 3,10, dvojka na Real 2,30, a iks nosi kvotu 3,35. Pogledajte sve MOZZART kvote.

S druge strane, Napolitanci igraju fenomenalno i polse 12 odigranih rundi u Kalču drže čelo tabele sa deset pobeda i dva remija, uz 32 data i svega osam primljenih golova.

Ništa slično se ne može reći za 'rosonere', koji, kao i prethodnih sezona, igraju veoma promenjivo i sedmi su na tabeli sa 19 bodova.

Samo Inter i Juventus nisu izgubili od Napolija ove sezone, a kec na jugu Italije nosi kvotu 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice
MOZZART za ovu utakmicu
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve