Nova vest
Fudbal

Subota, 18.11.2017.

14:09

Nikolić: Zvezda favorit, probaćemo da iznenadimo

Trener Rada Slađan Nikolić rekao je da je Crvena zvezda veliki favorit, ali je istakao da će njegova ekipa dati sve od sebe da iznenadi crveno-bele.

Izvor: B92

Autor:B92

Nikolić: Zvezda favorit, probaćemo da iznenadimo
StarSport

"Znamo protiv koga igramo. Igramo protiv trenutno najbolje ekipe u Srbiji, koja igra fenomenalno, koja ima dvadesetak izvanrednih igrača, dobar stručni štab... Veliki su favoriti u sutrašnjoj utakmici, ali mi ćemo izaći na teren da se borimo, da damo svoj maksimum i da se nadamo povoljnom rezultatu. Da li ćemo uspeti u tome, videćemo sutra", rekao je Nikolić.

Fudbaleri gostuju Zvezdi u utakmici 17. kola Super lige Srbije.

Ekipa sa Banjice je trenutno na pretposlednjem, 15. mestu na tabeli domaćeg šampionata sa samo 11 osvojenih bodova, dok je Zvezda lider sa 43.

"Ponavljam, Zvezda je favorit, ali se nadam da moji igrači mogu da priže dobru partiju kao što pružili protiv Partizana do 60 minuta... Probaćemo da iznenadimo velikog favorita", rekao je Nikolić.

Rad je u sredu igrao protiv Partizana u osmini finala Kupa Srbije i poražen je sa 3:0.

"Jeste težak raspored, ali ne možemo da biramo. Lepo je kad igrate protiv Partizana i Zvezde jer je to dokaz da smo tu gde jesmo, da smo u Super ligi. To je uspeh za nas i prilika da mladi igrači pokažu svoj kvalitet", rekao je trener Rada.

Fudbaler Rada Strahinja Tanasijević naveo je da njegova može da ostvari pozitivan rezultat protiv Zvezde ako ponovi igru iz prvog poluvremena meča protiv Partizana.

"Zvezda je ozbiljna ekipa, ali mi ne treba da gledamo njih, treba da gledamo sebe, da pokušamo da odigramo čvrsto i da ponovimo prvo poluvreme kao protiv Partizana i mislim da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Tanasijević.

Utakmica između Rada i Crvene zvezde igra se sutra od 16.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve