Nova vest
Fudbal

Subota, 18.11.2017.

10:15

Trener Vojvodine: Da podignemo nivo igre

Pomoćni trener fudbalera Zoran Grujić rekao je da njegova ekipa želi da, uz poboljšani nivo igre dodje do pobede na meču protiv Radnika iz Surdulice.

Izvor: PT

Autor: PT

Trener Vojvodine: Da podignemo nivo igre
Starsportphoto

"Želimo da podignemo nivo igre i da na taj način dodjemo do rezultata. Naš protivnik je za respekt, predvodi ga odličan trener (Simo Krunić) i ovaj susret dočekuje nakon dva vezana dobra rezultata, dok mi to činimo posle slabe igre i poraza u Beogradu", rekao je Grujić.

Posle dvonedeljne prvenstvene pauze nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije. U 17. kolu, fudbaleri Vojvodine u subotu će na svom stadionu dočekati ekipu Radnika iz Surdulice.

Novosadska ekipa je treća na tabeli domaćeg šampionata sa 30 bodova, dok je Radnik deveti sa devet bodova manje.

"Zdravstveni bilten u ekipi nam je odličan i jedini problem imamo u vezi sa suspenzijom Saničanina i Vukasovića zbog kartona, pa ćemo odluku o startnoj postavi doneti najverovatnije posle današnjeg treninga", rekao je Grujić.

Utakmica izmedju Vojvodine i Radnika igra se od 17.00 na "Karađorđu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve