Nova vest
Fudbal

Petak, 17.11.2017.

17:15

Sančez odbio Barselonu zbog Ajaksa

Kolumbijski fudbaler Dejvinson Sančez pre godinu i po dana odbio je Barselonu zbog Ajaksa, odakle je prešao u Totenhem i oduševio sve odličnim igrama.

Izvor: SM

Autor: SM

Sančez odbio Barselonu zbog Ajaksa
Foto: Getty images

Sančes je poslušao savet meksičkog trenera Huana Karlosa Osorija, koji ga je otkrio u Kolumbiji, da iz Atletiko Nasionala predje u Ajaks umesto na Nou Kamp kako bi se bolje razvio, što se ispostavilo kao prava odluka.

"Sećam se kada me je zvao i pitao da li da ide u Ajaks ili Barselonu, preneo sam mu da bi za njega bilo najbolje da igra. Možda u Barseoni ne bi imao minutažu kakvu želi i zato je odabrao odlazak u Holandiju. Odigrao je odlično i Totenhem je reagovao, fantastično je videti da to toliko napredovao za kratko vreme", rekao je Osorio za Skaj Sport.

Posle samo jedne sezone u Ajaksu, ovaj 21-godišnji defanzivac potpisao je za Totenhem u transferu vrednom 47 miliona evra.

Stigao je i da odigra pet utakmica za A tim reprezentacije Kolumbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve