Nova vest
Fudbal

Petak, 17.11.2017.

10:56

FKP: Pomozite, dajte krv i dobijte kartu za LE

Fudbalski klub Partizan poziva sve navijače i ljude dobre volje da u ponedeljak 20. novembra učestvuju u akciji dobrovoljnog davanja krvi.

Izvor: B92

Autor:B92

FKP: Pomozite, dajte krv i dobijte kartu za LE
FOTO: FK Partizan.rs

Ovu akciju organizovali su FK Partizan i Institut za transfuziju krvi Srbije.

Svi davaoci krvi, koji budu pomogli ovu akciju, dobiće na poklon besplatnu ulaznicu za severnu tribinu za predstojeću utakmicu LE Partizan – Jang Bojs, koja se igra na stadionu Partizana u četvrtak 23. novembra 2017. godine od 21.05 časova.

Obučeno medicinsko osoblje očekuje pristalice kluba u prostorijama restorana stadiona Partizan, Humska 1. (restoran ispod istočne strane ) u ponedeljak 20. novembra od 10.00 – 18.00 č.

Krv mogu donirati sve punoletne i zdrave osobe, koje će na ovaj način pomoći da se prevaziđe deficit krvi i omogući pravovremeno lečenje svih ugroženih sugrađana.

Sve davaoce FK Partizan moli da:

– dođu naspavani
– ne konzumiraju alkohol 24 časa pre dolaska
– obavezno doručkuju.

Iz kluba navode da je utakmica sa Jang Bojsom veoma važna za Partizan, ali i da je još važniji i vredniji svaki ljudski život koji će se spasiti ovakvim načinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve