Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.11.2017.

22:11

"Kuva" u svlačionici Reala – Ramos vs Ronaldo

Španska "Marka" tvrdi da rezultatsku krizu Real Madrida prate loši međusobni odnosi igrača u redovima šampiona Evrope.

Izvor: AK

Autor: AK

Foto: Getty images

Madridski list tvrdi da su u sukobu dva ključna igrača "kraljevskog" kluba – kapiten Serhio Ramos i najbolji strelac Kristijano Ronaldo.

Ramos zamera Ronaldu na izjavi u kojoj je kao uzrok slabih rezultata tima ove sezone naveo odlaske Hamesa Rodrigesa, Alvara Morate i Pepea proteklog leta.

Kapiten smatra da je aformacija mladih igrača Naća, Marka Asensija, Danija Sebaljosa i drugih, s kojima ima mnogo bolji odnos nego Portugalac, pravi put kojim bi Real trebalo da ide.

Real zaostaje čak osm bodova za Barselonom posle samo 11 kola LaLige, a ne blista ni u Ligi šampiona gde je u poslednjem meču doživeo debakl od Totenhema sa 3:1 na gostovanju u Londonu.

Da odnos Ramosa i Ronalda nije najbolji potvrđuje i njegova izjava posle remija u prijateljskoj utakmici između Španije i Rusije (3:3).

Novinari su ga pitali za komentar u vezi sa spekulacijama da bi Brazilac Nejmar da Silva, doskorašnji igrač najvećeg rivala Barse, mogao sledećeg leta da pređe iz PSŽ upravo u Real.

"Vrata kluba otvorena su mu otvorena", a onda je Ramos prokomentarisao i spekulacije o odlasku Ronalda, "Kristijano odlazi? Nemam pojma o tome, morate pitati njega".

Real predstojećeg vikenda igra gradski derbi sa Atletikom na "Vandi Metropolitano", u subotu od 20:45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve