Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.11.2017.

10:05

Lacio ljut na Krstajića: Kolarov može, a Sergej ne

Italijanski Lacio ljut je na v.d. selektora Srbije Mladena Krstajića jer nije dozvolio Sergeju Milinković-Saviću da se vrati u klub sa azijske turneje.

Izvor: B92

Autor:B92

Lacio ljut na Krstajića: Kolarov može, a Sergej ne
Foto: FSS

Lacijali su besni na Krstajića jer je dozvolio beku Aleksandru Kolarovu da se vrati u Romu, uoči gradskog derbija predstojećeg vikenda.

Krstajić je odlučio da zbog umora i povreda oslobodi Kolarova, kao i Dušana Tadića, Duška Tošića i Filipa Kostića, za prijateljski meč protiv Južne Koreje u Busanu, ali se Laciju nije svidelo što nije ni njihovog prvotimca.

Sergej na trening "neskoplavih" dolazi u četvrtak, samo dva dana uoči rimskog derbija na Olimpiku, dok će njegov saigrač iz reprezentacije već u ponedeljak biti na raspolaganju treneru Euzebiju di Frančesku.

Kao dodatni argument iz Lacija ističu to što je Milinković-Savić u petak u pobedi nad Kinom (2:0) odigrao ceo meč, dok je Kolarov presedeo na klupi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve