Nova vest
Fudbal

Petak, 10.11.2017.

18:49

Boateng: Ančeloti je bio čudan

Defanzivac Bajerna iz Minhena Džerom Boateng kaže da je doskorašnji trener Bavaraca Karlo Ančeloti imao neke šokantne postupke tokom boravka u Bajernu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Boateng: Ančeloti je bio čudan
Getty Images

Ančeloti je svoju sudbinu na Alijanc areni zapečatio porazom u Ligi šampiona od Pari Sen Žermena 3:0, a Boateng navodi da je između ostalog i izbor sastava za tu utakmicu bio nejasan. On, Roben, Riberi, Kingsli Koman i Mats Humels su svi bili na klupi.

"Bilo je to vrlo čudno. Petorici nas je odjednom u sali za sastanke, 90 minuta pre početka utakmice bez ikakvog objašnjenja rečeno da ne igramo. Možete da zamislite koliko smo bili šokirani", rekao je Boateng za Zidojče cajtung.

Na račun italijanskog stručnjaka je bilo više kritika, a jedna od njih su bili i treninzi Italijana koji su opisivani kao previše opušteni, a Boateng je odgovorio na pitanje da li misli da je to dovelo do više povreda.

"NIkada ne može da se dokaže veza jednog sa drugim, ali recimo da smo trenirali drugačije u odnosu na ono šta smo navikli. Kao igrač, uvek znaš da li si na 100 odsto ili nisi", kaže Boateng.

On je istakao da je srećan zbog povratka Jupa Hajnkesa u Bajern zbog čega se u timu iz Minhena ponovo oseća srećno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve