Nova vest
Fudbal

Petak, 10.11.2017.

18:15

Kao nekad sa Vidićem: Mojs menja još jednog Srbina

Marko Arnautović bi mogao da bude jedan od prvih igrača koji će napustiti Vest Hem, jer je uprava kluba dozvolila Dejvidu Mojsu da napravi promene u sastavu.

Izvor: B92

Autor:B92

Kao nekad sa Vidićem: Mojs menja još jednog Srbina
Getty Images

Britanski mediji već nekoliko dana pišu da je Srbin sa austrijskim pasošem jedan od Mojsovih najvećih problema.

Da problem bude još veći, "Čekićari" su za Arnautovića dali oko 25 miliona evra pre samo četiri meseca.

On je do sada dao dva gola od kada je došao iz Stouka, a jednom je dobio i crveni karton. Britanski mediji pišu da bi Vest Hem mogao da se okrene Hariju Arteru iz Bornmauta, a jedna od Mojsovih želja mogao bi opet da bude Vilijam Karvaljo.

Mojs je sa ekipom prvi trening obavio u sredu. Čitava situacija pomalo podseća na onu od pre četiri godine. Mojs je tada nasledio Aleksa Fergusona, na klupi "Đavola" je 'potrajao' svega devet meseci, ali je za to vreme iz kluba odlučio da ode Mančesterov kapiten Nemanja Vidić.

On sa Mojsom nije dobro sarađivao i odlučio je da ode u Inter 2014. godine. Mojs je tada Vidiću između ostalog pokazivao snimke Fila Džagielke da bi od srpskog štopera napravio boljeg igrača.

Arnautović bi sada mogao da postane drugi "Srbin" koji odlazi iz tima čiji je menadžer škotski stručnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve