Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.11.2017.

16:00

Grof posetio Zvezdu: Šibicari, a sve namešteno...

Nekadašnji trener Crvene zvezde Miodrag Božović, trenutno šef stručnog štaba ruskog Arsenala, iskoristio je pauzu u prvenstvu da poseti bivši klub.

Izvor: B92

Autor:B92

Grof posetio Zvezdu: Šibicari, a sve namešteno...
Foto/fkcrvenzvezda

Na stadionu Rajko Mitić dočekali su ga počasni predsednik Dragan Džajić, predsednik kluba Svetozar Mijailović i generalni direktor Zvezdan Terzić.

"Zvezda je moja kuća, to je valjda svima jasno. Iskoristio sam konačno slobodne dane da svratim do kluba. Uživam u Zvezdinim igrama ove jeseni i na ovaj način sam hteo da pružim podršku strucnom štabu i igračima jer ovo što uspevaju je zaista fenomenalno. Nadam se da tako misle i zvezdaši i da će podržati ekipu i u prvenstvu", rekao je Božović.

On je, na svoj specifičan način, prokomentarisao aktuelna dešavanja u Superligi.

"Vidim da je i ove sezone mnogo toga van terena protiv Zvezde. Čitam danas da se nudi da Zvezda bira svakog sudiju. To je isto kao kada šibicar na ulici normalnom prolazniku da da odabere šibicu ispod koje je kuglica... A sve nameštene", poručio je Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve