Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.11.2017.

14:51

Penal za Partizan; Navijači: Lopovi, lopovi! VIDEO

Navijači na stadionu Mačve u Šapcu nisu blagonaklono dočekali odluku sudije Nenada Đokića iz 84. minuta kojom je Partizanu dosuđen novi penal.

Izvor: B92

Autor:B92

Penal za Partizan; Navijači: Lopovi, lopovi! VIDEO
YTSS

Partizan je u finišu susreta 16. kola Superlige dobio penal i njime je Saša Ilić uspeo da preokrene rezultat na 2:1, da bi Jovanović trećim golom potvrdio pobedu Partizana.

U kaznenom prostoru domaćih je loptu na grudi primio Danilo Pantić, na zemlji je ispred njega u tom trenutku bio Ristivojević, a Pantić je posle kontatkta sa grudima igrača Mačve pao i Đokić je svirao penal.

Protestovali su Gavrić, Filipović, Lazarević i Ivić kod glavnog arbitra meča iz Užica ali odluka nije promenjena. To se nije dopalo navijačima u Šapcu koji su sa tribina vikali "Lopovi, lopovi".

Partizan je i u prošloj utakmici protiv Borca imao penal u finišu susreta pri istom rezultatu (1:1), ali ga je promašio Zoran Tošić. Tošić je kasnije u nadoknadi vremena pogodio iz slobodnog udarca i doneo pobedu Partizanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

162 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve