Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.10.2017.

20:12

"Gasprom" na "Marakani", Zvezda zrela za povišicu?

Generalni direktor ruskog "Gasprom njefta" Aleksandar Djukov je posetio Crvenu zvezdu sa kojom je došlo vreme za obnovu saradnje.

Izvor: B92

Autor:B92

crvenazvezdafk.com

Djukov je potvrdio da će biti produžen ugovor koji trenutno iznosi 4,5 miliona evra po sezoni i na snazi je dve godine unazad. Finansijskih detalja novog ugovora za sada nema zvanično.

Prvi čovek ruske kompanije je naveo da je firma jako zadovoljna napretkom Crvene zvezde kako zbog sportskih rezultata tako i zbog razvoja infrastrukture i optimizacije biznisa, navodi se na klupskom sajtu.

Djukov je dodao da "Gasprom njeft" sarađuje samo sa klubovima koji streme visokim rezultatima i poželeo je crveno-belima uspešan šampionat i učešće u Ligi Evrope. Srpski vicešampion je ove godine uspeo po prvi put posle deset godina da se plasira u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja i u Ligi Evrope joj za sada ide sasvim zadovoljavajuće.

U tom smislu, verovatno je došlo vreme za povećanje "povišicu" odnosno izdašniji ugovor kompanije čije se ime nalazi na celoj istočnoj tribini stadiona Crvene zvezde.

Poseta gospodina Djukova predstavlja jedan od najznačajnijih događaja od početka saradnje Crvene zvezde i "Gasprom njefta", smatraju u Zvezdi.

Pored direktora ruske kompanije, došli su i generalni direktor NIS Kiril Tjurdenjev i ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin. Zvezdu su predstavljali predsednik kluba Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, počasni predsednik Dragan Džajić, a u ime Vlade Republike Srbije, ministar Aleksandar Antić.

Tokom jednočasovnog sastanka, predstavljeni su planovi razvoja kluba i njegove akademije, a pričalo se i u evropskom fudbalskom tržištu. Gosti iz Rusije su obišli klupski muzej, a uručeni su im i suveniri kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

154 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d