Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.10.2017.

13:36

Najluđi penal svih vremena (VIDEO)

Potpuno neverovatna scena viđena je na Tajlandu, prilikom izvođenja jedanaesteraca u duelu ekipa Satri Angtong i Bangkok Sports kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Najluđi penal svih vremena (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

U polufinalu Kupa u subotu rezultat u penal seriji bio je neverovatni 19:19 na stadionu ’Kvin Sirikit Aniversari’, da bi na red došao golman Bangkoka.

Šutirao je snažno i pogodio prečku, lopta se odbila maltene vertikalno i ostao je da tuguje, dok je njegov kolega na drugoj strani počeo urnebesno da slavi, ali nije znao šta ga očekuje.

Lopta je pala na zemlju i dobila takav efe da je krenula da se vraća ka golu – odskočila je dva-tri puta i završila u mreži, za nevericu na licu jadnog golmana.

"Penal serija je trajala dugo, oba tima su uvek pogađala, bili su to kvalitetni šutevi. Onda je izgledalo da će jedna ekipa izugubiti zbog tog promašaja, svi su mislili da je gotovo i publika je navijala. Lopta je krenula da odskače unazan, navijači su to videli, ali golman nije", rekao je gledalaca Phakavat Kunpati koji je zabeležio ovaj nestvaran penal.

Da zlo za čuvara mreže bude veće, sledeći izvođač Satri Angtonga je promašio i tim je ostao bez finala.

"Bilo je smešno, ali se golman osećao postiđeno na kraju. Činilo se kao da će zaplakati", dodao je autor snimka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d