Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.10.2017.

08:54

"Seljački su tim, trener im tražio da nas udaraju"

Fudbaler Crvene zvezde Demijan Le Talek oštro je napao fudbalere lučanske Mladosti posle utakmice dva tima na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Izvor: B92

Autor:B92

Starsportphoto

Zvezda je teškom mukom savladala Mladost rezultatom 2:1, u 14. kolu Superlige Srbije, a taj susret obeležio je i sukob u finišu.

Vladimir Radivojević namerno je udario Francuza u borbi za što bolju poziciju, a ovaj je nasrnuo na njega kada je ustao sa trave – ipak, veća tuča je sprečena, dok su obojica igrača zaradila žuti karton.

"Ovo nije fudbal... Igrači Mladosti su došli na ‘Marakanu’ samo da bi nas povredili. Čuo sam njihovog trenera koji je tražio od igrača samo da nas udaraju. Ljubomorni su na Zvezdu, nemam drugo objašnjenje. Oni su seljački tim", besneo je Le Talek, a prenosi "Blic".

On je dodao da je postojala očigledna namera rivala da ih povrede.

"Znali smo i pre utakmice da bi moglo da bude ovako, ali ovo je ludo. Imamo važne evropske mečeve, a oni žele da nas unište od batina. Nisu želeli da igraju fudbal, već samo da nas tuku. Njihov igrač me je udario, pri čemu me je zabolelo rame s kojim imam velikih problema. Hteo sam da ga ubijem! Osećao sam veliki bol u desnoj ruci, da nije bilo tako, udario bih ga iz sve snage iako bih dobio crveni karton. Nisam mnogo razmišljao u tim trenucima. Hteo je da me udari, to je glupa reakcija. Videćemo kako ću se osećati i da li ću biti spreman", dodao je Zvezdin defanzivac.

Odmah posle duela se stvorila velika gužva, pošto su dotrčali gotovo svi igrači.

"Normalno je da su saigrači momentalno uleteli. Mi smo tim. Zajedno smo i u dobru i u zlu. Srećan sam zbog pobede, iako ono nije bio fudbal", zaključio je Le Talek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d