Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.10.2017.

19:29

Vazura za B92: Preduzećemo velike mere bezbednosti

Miloš Vazura, direktor Partizana, rekao je za B92.net da će preduzeti velike mere bezbednosti pred meč sa Skenderbegom u Ligi Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Vazura za B92: Preduzećemo velike mere bezbednosti
StarSport

Fudbalski klub Partizan organizovao je akciju ispred blagajni stadiona u Humskoj gde su članovi uprave i prijatelji kluba kupovali karte za Ligu Evrope.

To je bila sjajna prilika da pitamo direktora Partizana o predstojećem meču protiv Skenderbega.

"Molili smo državu da nam pomogne, videli smo kako je to u Albaniji izgledalo, policija je mnogo asistirala. Mi očekujemo istu takvu pomoć, ali pored toga, ono što je do nas, kamere će biti aktivne, tunel smo produžili za svaki slučaj zbog gađanja", rekao je Vazura za B92.net, a potom i dodao:

"Izlaziće igrači mnogo dalje. Ono najvažnije, niko neće moći da kupi kartu bez lične karte i neće moći da uđe na stadion ako njegovo ime ne bude pisalo na karti. Znači, na svakoj karti će pisati ime i prezime i ukoliko se ne poklapaju, neće moći da uđe na stadion".

Kada je reč o samoj akciji, Vazura misli da su dali sjajan primer svima.

"Skupili smo se da damo primer, svim navijačima i prijateljima, da mi koji smo iz uprave došli smo svi da kupimo karte za evropske utakmice. Neko komplete, neko po jednu, svojim primerom da pomognemo klub", kaže Vazura.

Vazura poziva sve navijače da dođu na stadion jer bez njih neće moći da urade ono što su zacrtali

"Mislim da bi svaki navijač trebalo da se alarmira i da dođe na ove dve utakmice jer Partrizan ima šanse da prezuimi u Evropi. A bez podrške 12 igrača, to nećemo moći", kazao je Vazura za B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve