Nova vest
Fudbal

Subota, 21.10.2017.

19:45

Žoze: Prvo poluvreme bilo teško zbog vetra

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo nije bio zadovljan izdanjem svojih igrača i istakao je da ga je posebno razočarao stav igrača tokom meča.

Izvor: B92

Autor:B92

Žoze: Prvo poluvreme bilo teško zbog vetra
Foto: Gettyimages

‘Đavoli’ su neočekivano poraženi od Hadersfilda sa 2:1 i sada zaostaju pet bodova od Mančester Sitiji koji je vodeći na tabeli.

"Ne znam zašto su igrači Hadersfilda želeli pobedu više od nas. Sigurno neću da kritikujem igrače pred kamerama. Ako procenim posle analize da je to potrebno, kritikovaću ih pre sledećeg treninga",istakao je Žoze.

Junajted je upisao prvi poraz u devetom kolu Premije lige.

"Nisam očekivao da ćemo tako loše da igramo , bio sam iznenađen. Ekipa koja je počela utakmicu s više strasti, emocija i većim intenzitetom je pobedilla Prvo poluvreme je bilo jako teško i zbog snažnog vetra. U drugom poluvremenu smo se malo podigli i bolje odigrali. Možda smo mogli da dođemo i do boda, ali iskreno mislim da smo zaslužili da budemo kažnjeni. Današnji protivnici su odigrali utakmicu života i ja im čestitam na tome”. zaključio je Portugalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve