Nova vest
Fudbal

Subota, 21.10.2017.

14:20

Junajted ne zaboravlja: Kapiten, lider, legenda

Bivši kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić proslavlja svoj 36. rođendan, a tim koji ga je potpisao za sedam miliona funti nije ga zaboravio.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Junajted ne zaboravlja: Kapiten, lider, legenda
Getty images

Vidić je tokom ere u Mančesteru osvojio 15 trofeja i stekao status legende kluba kojoj je posvećena i pesma na Old Trafordu.

"Đavoli" su na svom zvaničnom profilu na društvenim mrežama povodom Vidićevog rođendana objavili tvit "U čast momka koji slavi rođendan".

Sličnih objava je bilo i na drugim kanalima koji prate Mančester Junajted pa je na jednom od njih osvanuo i kratak komentar "Kapiten. Lider. Legenda", posvećen srpskom igraču.

Njemu je rođendan čestitao još jedan klub u kome je bio kapiten, Crvena zvezda. Vidić je svoje poslednje sezone u karijeri branio boje Intera nakon odlaska Ser Aleksa Fergusona u penziju.

Nešto više o karijeri slavnog defanzivca koji se smatra jednim od najboljih štopera u istoriji Premijer lige, možete čuti i videti OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d