Nova vest
Fudbal

Subota, 21.10.2017.

13:30

Živković: Vreme za pobedu bez stresa

Trener Novog Pazara Marjan Živković rekao je da veruje da će njegovi fudbaleri u manje stresnoj utakmici od nekih prethodnih pobediti Temnić 1924.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Živković: Vreme za pobedu bez stresa
Getty images

Dve ekipe igraju u 10. kolu Prve lige Srbije.

"Očekujem tri boda, a mislim da je došlo vreme da osvojimo tri boda tečnom i sigurnom igrom. Daj bože da pobeda bude ubedljiva", rekao je Živković. Novi Pazar je šesti na tabeli sa 14 bodova, dok je Temnić na 11. poziciji i ima četiri boda manje.

"I dalje nemamo relizaciju, što nas košta plasmana na tabeli. Smatram da smo trebali biti u samom vrhu, drugi ili treći, ali fudbal je zbog toga i zanimljiv. Činimo sve da popravimo efikasnost, ali ne ide nam u prilog povreda Jovana Jovanovića", naveo je Živković.

On je ocenio da je želja za dokazivanjem u debitantskoj sezoni u Prvoj ligi najveći kvalitet sastava iz Varvarina.

"Njihovi rezultat na gostovanjima, ipak, nisu najsjajniji. Iskusniji smo i kvalitetniji, a i bolje organizovani unutar kluba. Zbog toga sam opstimista", dodao je Živković. Utakmica između Novog Pazara i Temnića 1924 igraće se u nedelju od 14.30 na Gradskom stadionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve