Nova vest
Fudbal

Subota, 21.10.2017.

12:29

Insinje i povređen protiv Intera, Napoli favorit

Lorenco Insinje odlučan je da igra za Napoli protiv Intera u utakmici u kojoj tim iz Napulja pokušava da ostane stopostotan u Seriji A.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Insinje i povređen protiv Intera, Napoli favorit
Getty images

Jedini su sa osam pobeda iz osam utakmica, a "neroazuri" ih prate u stopu sa 22 boda, odnosno sedam pobeda i jednim remijem.

I dok su mnoge oči bile uprte u to šta će posle velike potrošnje tokom leta uraditi Milan, Napoli i Inter su za sada jedine dve ekipe bez poraza u italijanskom šampionatu, Juve je treći, a "rosoneri" su deseti.

Koliko je za Napoli bitna utakmica koja im može učvrstiti prvo mesto na tabeli pokazuje i slučaj Lorenca Insinjea koji želi da igra uprkos povredi butnog mišića.

On je povredu zaradio u utorak tokom meča Lige šampiona i poraza od Mančester sitija 2:1. Međutim, Insinje smatra da povreda nije dovoljno ozbiljna da ne bi igrao u subotu uveče od 20.45.

Prethodnih dana je trenirao, a ako i bude želeo da igra, odluku donosi trener Mauricio Sari koji mora da odluči da li je vredno rizika. Alternative da se udruže sa Mertensom i Kaljehonom su Adam Ounas i Pjotr Zjelinski.

I pored predviđanja da bi jedan od bitnih šrafova u igri Napolija mogao da izostane, procenjuje se da su šanse za pobedu Napolija veće, a kvote za taj meč možete videti na linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve