Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.10.2017.

21:47

Vilšer: Jedno od najbučnijih mesta

Vezni igrač Arsenala Džek Vilšer smatra da je njegov tim osvojio tri velika boda u Beogradu.

Izvor: AK

Autor: AK

Vilšer: Jedno od najbučnijih mesta
Foto: Getty images

"Tobdžije" su savladale Crvenu zvezdu minimalnim rezultatom u trećem kolu Grupe H Lige Evrope.

Meč pred više od 50.000 gledalaca rešen je pet minuta pre kraja kada je posle sjajne kombinacije Vilšera i Volkota fantastičan gol "makazicama" postigao Olivije Žiru.

"Bio je to dobar potez, prirodni instinkt, ispred gola ili oko gola pokušate nešto "ludo" i to uđe. Srećni smo zbog njega, ovo su velika tri boda", rekao je Vilšer.

Arsenal je u Beograd došao desetkovan povredama, bez Mesuta Ezila i Aleksisa Sančesa, a posle teškog poraza u Premijer ligi.

"Teško je igrati ovde, ovo je jedno od nabučnijih mesta na kome sam igrao. Dobro su organizovani i napravili su nam probleme. Znali smo da moramo da ostanemo fokusirani, da posle poluvremena nastavimo da igramo i pobedimo", dodao je vezni igrač Arsenala.

"Tobdžije" posle tri kola imaju maksimalan učinak u Grupi H i pet bodova više od Zvezde i BATE, uoči novog duela sa crveno-belima kod kuće 2. novembra.

"Kada smo dobili ovu grupu znali smo da imamo kvalitet da je prođemo, ali je svejedno bilo teško. Imamo još tri utakmice, sledeća je kod kuće, a ovo je bila najteža koju smo igrali do sada", istakao je Vilšer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve