Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.10.2017.

15:16

De Brujne: Ne žurimo oko novog ugovora

Fudbaler Mančester sitija Kevin De Brujne rekao je da ne žuri sa potpisivanjem novog ugovora.

Izvor: B92

Autor:B92

De Brujne: Ne žurimo oko novog ugovora
Getty Images

On je to izjavio nakon što je njegov menadžer nagovestio da planira da iskoristi transfer Nejmara u Pari Sen Žermen u pregovorima sa čelnicima engleskog kluba

De Brujneov menadžer Patrik De Koster rekao je italijanskim medijma da je plata koju je dobio Nejmar u Pari Sen Žermenu, ali i Kilijan Mbape u istom klubu, napravila sliku onoga što će njegov klijent tražiti u pregovorima oko novog ugovora sa Mančester sitijem.

"Moj menadžer je razgovarao sa direktorom Sitija. Bliže se pregovori. Strpljiv sam, nema stresa. Mislim da sam nešto čitao u medijima, ali imam vremena", rekao je De Brujne, preneli su britanski mediji.

Nejmar je ovog leta za rekordan transfer od 222 miliona evra iz Barselone prešao u Pari Sen Žermen, a mediji su spekulisali da prima nedeljnu platu od skoro 580.000 evra.

De Brujne je ušao u drugu godinu šestogodišnjeg ugovora sa Sitijem, u kome prima skoro sedam miliona evra godišnje.

Trener Sitija Pep Gvardiola rekao je nedavno da je De Brujne trenutno jedan od najboljih fudbalera Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve