Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.10.2017.

12:22

Poslovna liga: GZZ i B92 ubedljivi

U poslovnoj ligi odigrano je četvrto kolo na kojima je viđeno puno golova.

Izvor: B92

Autor:B92

Poslovna liga: GZZ i B92 ubedljivi
Getty Images

Kolo je definitivno obeležila ekipa Gradskog zavoda zdravlja. Ova sjajna i iskusna ekipa ima najbolji start sezone od kada se takmiči u ligi a to je dugi niz godina i sezona.

Po proseku najstarija ekipa, ali na fudbalskom znanju, borbenosti i volji mogu im pozavideti dosta mladi timovi koji u tekućoj sezoni nemaju rešenja za braću Panić, Radojičića, kao i Ðordevića, Jovanovića i ostale igrace "GZZ".

Dokaz i nagrada za sav kvalitet i trud jeste pobeda u 4. kolu nad "Polimarkom" od 6-5 i trenutno prvo mesto na tabeli sa maksimalnim učinkom i gol razlikom od +20.

"Monad financial" za sada je poražen samo od "Dedim" koji i jeste najveći favorit. U preostale dve utakmice "Monad" je pokazao klasu pobedama nad "JTI" od 4-1 i sada u 4. kolu nad ekipom Edepro od 3-0.

Ekipa "B92" bila je u proteklom kolu najubedljivija i slavila nad "Pexon team" sa čak 10-0 u meču na kom je briljirao Mladenović sa 3 gola i 4 asistencije.

U odloženoj utakmici 4. kola koja je odigrana u sredu od 20h "DEDIM" je savladao "JTI" rezltatom 7-1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve