Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.10.2017.

09:16

Matić o Svilaru: To je fudbal, znam da je sjajan

Nemanja Matić pružio je podršku mladom srpskom golmanu Miletu Svilaru, posle pobede Mančester Junajteda nad Benfikom u trećem kolu Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Matić o Svilaru: To je fudbal, znam da je sjajan
Getty Images

Prilikom slobodnog udarca Svilar je umesto da boksuje loptu, pokušao da je uhvati, a potom je i sa njom ušao u mrežu. Ispostaviće se da je to bio i jedini gol na meču.

"Menadžer nam je rekao da pokušavamo da šutiramo što više na gol jer imaju mladog golaman i ovo mu je prva utakmica. Ovo je fudbal, znam da je sjajan golman i želim mu sve najbolje u budućnosti".

Reprezentatitvac Srbije rekao je da je Junajted zasluženo došao do trijumfa.

"Postigli smo gol posle slobodnog udarca Markusa Rašforda. Igrali smo dobro u drugom poluvremenu i na kraju zasluženo uzeli tri boda. Bio je ovo težak meč, ali smo uspeli da trijumfujemo", kazao je Matić.

Junajted se mučio malo na početku, ali je onda preuzeu inicijativu nad mečom.

"Imali smo kontroli nad mečom, mučili smo se malo u prvih 30 minuta utakmice, ali smo onda mi preuzeli kontrolu. Iskoristili smo naše iskustvo. Nismo uspeli da postignemo drugi gol, ali nismo pravili greške u odbrani", rekao je Matć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve