Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.10.2017.

23:25

FOTO: Matić tešio Svilara

Mile Svilar bio je tragičar na svom debiju u LŠ na kojem je postao rekorder kao najmlađi čuvar mreže, ali je dobio ogromnu podršku igrača Mančester Junajteda.

Izvor: AK

Autor: AK

FOTO: Matić tešio Svilara
Foto: Getty images

Belgijanac srpskog porekla, koji bi ubrzo mogao da postane naš reprezentativac, uneo je loptu u gol nakon što ju je uhvatio posle centaršuta Markusa Rašforda, što je donelo pobedu Junajtedu protiv Benfike.

Svilar je odmah dobio ohrabrujuće aplauze sa tribina, konstantno ga je podržavao i iskusni kapiten Luisao, ali je poseban motiv dobio nakon meča.

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić mu je prišao i zagrlio ga, te proćaskao malo sa verovatno budućim saigračem. Osim toga, menadžer Junajteda Žoze Murinjo je rekao za Svilara da je zver.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve