Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.10.2017.

09:06

Venger ne rizikuje previše – Rajko će videti Ozila

Menadžer Arsenala Arsen Venger neće se ipak previše kockati na gostovanju Crvenoj zvezdi u Ligi Evrope, pišu engleski mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Venger ne rizikuje previše – Rajko će videti Ozila
Photo by Clive Rose/Getty Images

‘Crveno-beli’ dočekuju slavni engleski klub u četvrtak od 19 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’ u trećem kolu Lige Evrope, a odmah su se pojavile informacije da će Venger odmarati neke igrače.

Među njima su golman Petr Čeh, Ektor Beljerin, Aron Ramzi i Aleksis Sančes, ali ćemo na terenu ipak videte nekoliko izuzetno zvučnih imena.

Kako pišu Britanci, strateg ‘Tobdžija’ će u očekivan sastav uvrstiti i Mesuta Ozila, uprkos katastrofalnoj formi, pa ga u napadačkoj trećini možemo očekivati uz Džeka Vilšira, Tija Volkota i Olivijea Žirua.

Takođe, postoji mogućnost povratka Fransisa Kokelana koji se oporavio od povrede i nedavno odigrao prvu utakmicu za U-23 tim.

Arsenal je na startu drugog po jačini evropskog takmičenja ostvario dve pobede i drži prvo mesto grupe H sa šest bodova, dva manje od srpskog kluba koji je sakupio četiri.

U drugoj utakmici sastaju se BATE Borisov koji ima jedan bod, protiv Kelna koji je i dalje na nuli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve