Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.10.2017.

20:06

Ilić: Hvala na šansi, valjda će ih biti još

Mladi fudbaler Crvene zvezde odigrao je ceo meč u pobedi nad Dinamom iz Vranja. Igrač rođen 2001. godine upisao je sa 16 godina ceo meč u seniorskom pogonu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Ilić: Hvala na šansi, valjda će ih biti još
FK Crvena zvezda

"Ovo je prva utakmica u seniorskoj konkurenciji na kojoj sam čitavih 90 minuta bio na terenu. Od mog debija prošle sezone, koji je bio veliki podstrek za mene, čekao sam ovaj trenutak. Nisam očekivao da će mi šef ukazati ovakvo povrenje, da ću provesti celu utakmicu u igru i zahvalio bih se njemu, kao i stručnom štabu, na šansi koju sam dobio. Takođe veliku zahvalnost dugujem i svojim saigračima koji su me bodrili svih 90 minuta", kaže Ilić za klupski sajt i objašnjava da može i bolje da odigra, borbenije.

"Zadovoljan svojom igrom, mada mogu mnogo bolje, sa više trčanja i borbe, ali sve će to doći na svoje. Dosta mi je pomoglo što sam protekle nedelje bio sa ekipom na mini priremama u Sloveniji. Tamo smo dosta radili na taktici, uvežbavali akcije i nove načine da dođemo do protivničkog gola. To je meni kao mladom igraču posebno značilo. Očekuje me još više truda i rada u budunosti, nastaviću da se dokazujem ekipi i stručnom štabu i da spemno čekam svoju šansu", dodaje 16-godišnji zadnji vezni koji bi zajedno sa bratom Lukom trebalo u Mančester Siti.

Pet golova u mreži Dinama je po njegovom mišljenju dovoljan razlog za zadovoljstvo.

"Sa 5 lopti koje su završile u protivničkoj mreži nikako ne možemo da budemo nezadovoljni. Odlično smo se zatvarali na utakmici, čekali smo njihove greške koje smo iskoristili na odličan način. Svaki naš gol je bio nakon greške fudbalera Dinama. Samo treba da nastavimo istim tempom i verujem da nećemo imati problema ni u narednim utakmicama", napominje Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve