Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.10.2017.

23:20

Kinezi u Lučanima – Mladost planira pojačanja

Kineska delegacija, predvođena sekretarkom ambasade Kine u Beogradu Gao Suhe, postila je Fudbalski klub Mladost iz Lučana.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Kinezi u Lučanima – Mladost planira pojačanja

Razlog njihovog dolaska bili su razgovori o proširenju saradnje Mladosti i kineskih klubova, kao i poseta kineskom igraču Lei Vangu, koji je od nedavno član kluba iz Lučana.

"Mi smo u ovom prelaznom roku doveli igrača iz Kine, koji je mlad i perspektivan, igra na poziciji štopera... On bi trebalo da nam donese kvalitet u zadnjoj liniji u narednom periodu", rekao je trener Mladosti Nenad Milovanović.

Govoreći o budućoj saradnji, Milovanović je naveo da je u planu da se ne završi sve na dovođenu jednog igrača.

"Imamo u planu da ovo ne bude dolazak samo jednog igrača, već više igrača, pa čak i selekcija, dolazak njihovih trenera na usavršavanje, odlazak naših tamo, dolazak njihovih selekcija na kamp ovde kod nas. Ovo je nadam se samo početak dobre i dugogodišnje saradnje sa našim prijateljima iz Kine", rekao je Milovanović.

Sekretarka ambasade Kine u Beogradu Gao Suhe navela je da je Leig Vang "prvi, ali ne i poslednji kineski fudbaler u Superligi".

"Rekao nam je da je zadovoljan smeštajem, hranom, odnosom prema njemu i kao igraču i kao čoveku", rekla je Gao Suhe.

Fudbaler Lei Vang, koji je rođen 1995. godine, zahvalio je Mladosti na gostoprimstvu i istakao da se u Lučanima oseća kao kod kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve