Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.10.2017.

22:20

Adžić: Vratiću Pešiću za asistencije

Fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić rekao je da je utakmica protiv Dinama iz Vranja bila teža nego što rezultat pokazuje.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Adžić: Vratiću Pešiću za asistencije
Foto: StarSport

Hadžić je zabeležio prvi het-trik u crveno-belom dresu, u trijumfu od 5:0 u prvom kolu Kupa Srbije.

"Rezultat izgleda veliki i nagoveštava da je bila laka utakmica, ali nije, bila je teška. Na vreme smo 'otvorili' protivnika i postigli gol. Drago mi je da sam dao tri gola, ovo mi je prvi het-trik u prvom timu i moji prvi golovi na Marakani jer sam do sada samo na gostovanjima tresao mreže", rekao je Adžić.

Velike zasluge za golove Adžića ima i Aleksandar Pešić koji je mu je u dva navrata asistirao, iako je bilo sasvim rezonski i šutirati.

"Pešić i ja smo dobri drugari i van terena i ovim putem mu zahvaljujem na asistencijama. Obećavam da ću mu vratiti asistencijama, kao što sam i protiv Radničkog iz Niša učinio", rekao je Adžić.

Osim njega, strelci su bili još Aleksandar Pešić i Slavoljub Srnić.

"Srećan sam, ali već se okrećem ka narednoj utakmici. Pokazalo se nebrojano puta da evropske utakmice koje dolaze budu u podsvesti, ali od početka našeg rada sa Vladanom Milojevićem dobili smo smernice da uvek mislimo samo na sledeći meč. To je i danas spomenuo. Najpre ćemo razmišljati o Mačvi jer sva takmičenja su nam bitna. Arsenal je posebna priča, ali još ne treba da se diže euforija", rekao je Adžić.

Adžić je naveo da će uvek biti spreman da zaigra u prvih 11 kada dobije poverenje trenera Vladana Milojevića.

"Nije na meni da razmišljam o tome koliko ću puta biti starter, na meni je da radim a šef je taj koji odlučuje ko će igrati. Ja sam se juče kasno vratio iz Novog Sada, u karantin sam došao u ponoć. Sve se brzo desilo i drago mi je da sam danas bio junak utakmice", rekao je Adžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve