Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.10.2017.

21:05

Milojević: Frimpong imao potres mozga (VIDEO)

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je Abraham Frimpong imao potres mozga, dok je Rikardinjo iskrenuo skočni zglob.

Izvor: PT

Autor: PT

Milojević: Frimpong imao potres mozga (VIDEO)
Foto: StarSport

Brazilac se povredio već u desetom minutu meča sa Dinamom iz Vranja u Kupu Srbije, dok je Frimpong imao nezgodan pad u drugom poluvremenu.

"Nezvanično, Frimpong je imao potres mozga, a Rikardinjo je zaradio distorziju zgloba. Više informacija imaćemo nakon detaljnijih lekarskih pregleda", rekao je Milojević.

Frimpong je nezgodno udario glavom o teren, a potom su ga okrenuli na bok kako bi mu izvadili jezik jer nije davao znake. Posle dva-tri minuta sve je bilo u redu i Frimpong je na nogama napustio teren.

Zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" pobedila Dinamo iz Vranja sa 5:0, a Milojević je kazao da su igrači pokazali odličan odnos.

"Mislim da smo zasluženo pobedili u ovoj utakmici. Igrači koji su igrali nešto manje do sada su dobili priliku i iskoristili su je. Igrači su pokazali odličan odnos prema igri i veliku profesionalnost koja me raduje, Luka Adžić je postigao tri gola, Pešić je osim gola imao i dve asistencije koje su u mojim očima iste kao golovi. Nema egoizma, i ja sam Pešiću čestitao posle utakmice. Već se okrećemo utakmici protiv Mačve", kazao je Milojević.

Svih 90 minuta za Crvenu zvezdu odigrao je Ivan Ilić, koji je u Zvezdi ostao na pozajmici iako ga je proteklog leta kupio Mančester Siti.

Ivan Ilić je naše dete, samo jedno od plejade talentovane Zvezdine dece. Za svoje godine odigrao je veoma zrelo, i Zvezda treba da bude ponosna", rekao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve