Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.10.2017.

14:00

Partizan rutinski preko Rtnja do drugog kola Kupa

Fudbaleri Partizana plasirali su se u drugo kolo Kupa Srbije, pošto su sa 3:0 pobedili Rtanj iz Boljevaca.

Izvor: B92

Autor:B92

Partizan rutinski preko Rtnja do drugog kola Kupa
Foto: fkpartizan.rs

Izabranici Miroslava Đukića na gostovanju su došli do rutinskog trijumfa, a golove su postizali Tavamba (35), Jevtović (69) i Ožegović (86).

Domaći igrači dobro su se držali prvih 25 minuta, međutim onda su fizički popustili što su crno-beli iskoristili i poveli sa 1:0.

Miletić je centrirao, a Tavamba glavom savladao odličnog Miloševića.

Do poluvremena nije bilo golova, pa se na pauzu otišlo sa minimalnim rezultatom.

U nastavku meča, Partizan je potpuno kontrolisao igru i zasluženo došao do trijumfa. Golove su postizali Jevtović iz penala i Ožegović posle dobre akcije.

U isto vreme meč su odigrali Bežanija i Napredak (0:1), dok se od 18.00 sastaju Crvena zvezda-Dinamo Vranje i Sloboda i Borac.

II poluvreme

KRAJ - Fudbaleri Partizana ostvarili su rutinsku pobedu nad Rtnjom u prvom kolu Kupa Srbije.

87' GOOOOOL, Ognjen Ožegović! Napadač Partizan izašao je ispred golmana Miloševića i lako ga savladao. Crno-beli su ovim golom overili pobedu nad Rtnjom.

84' Đuričković je imao odličnu priliku da povisi na 3:0. Dobro su kombinovali Ilić i Suma, lopta je došla do veznog igrača, a on je iz dobre pozicije šutirao pored gola.

80' Prilika za Ogjenna Ožegovića. Napadač Partizana loše je zahvatio loptu koja je otišla pored leve stative.

78' Partizan je primiro igru, dok Rtanj iz kontra-napada pokušava da pripreti Jovičiću.

70' Posle udarca Saše Ilića, lopta je udarila u ruku štopera Rtnja, posle čega je Ilić dosudio penal. Jevtović je bio precizan, pa je Partizan udvostručio prednost.

65' Sumnjiva situacija unutar 16 metara Partizana. Igrač Rtnja je pao posle sudara sa golmanom, međutim sudija Milan Ilić je procenio da nije bio penal.

62' Velika šansa za Rtanj da dođe do izjednačenja. Đoković je šutirao iz slobodnog udarca, a lopta je pogodila prečku. Velika sreća za Partizan.

55' Nova prilika za Solomona. Suma je vešto prošao, lopta je došla do Solomona koji je šutirao, ali mu je šut izblokiran posle čega je Milošević dobro reagovao.

51' Vidi se razlika klasi na terenu. Partizan je očekivano bolji i u nastavku, a priliku za povisi na 2:0 propustio je Solomon.

47' Krenulo je drugo poluvreme. Rtanj je pokušao iz kornera, ali su štoperi Partizana otklonili opasnost.

I poluvreme

POLUVREME - Do kraja poluvremena nisu viđene prilike na obe strane. Đuričković je u 45. minutu dobio žuti karton, nakon što je oštro prigovorio sudiji.

36' GOOOOOL, Leandro Tavamba! Miletić je sjajno centrirao, a Tavamba rutinski glavom savladao Miloševića.

34' Velika prilika za Jevtovića. Tavamba i Suma su odlično kombinovali, lopta je stigla do veznog igrača, a on dobro šutirao, međutim Milošević je odlično obranio.

31' Crno-beli odlučili su da daju gol. Tavamba je poslao dobar pâs ka Sumi, a ovaj pokušao sâm nešto da uradi pošto nikoga nije bilo unutar 16 metara. Na kraju, odbrana Rtnja uspela je da otkloni opasnost.

25' Sjajnu priliku nije uspeo da iskoristi Sejduba Suma. Krilni igrač Partizana izašao je jedan na jedan ispred golmana, međutim šutirao je iznad gola.

23' Mogao je Partizan prilike a gol, ali je Tavamba bio u ofsajdu. Na usporenom snimku teško je proceniti da li je Tavamba bio u ofsajdu.

20' Igra se malo ubrzala što odgovorana crno-belima. Rtanj ne može da prati jak ritam utakmice i ukoliko se ovako nastavi mogao Partizan brzo do gola.

18' Pokušao je Partizan iz kornera. Suma je poslao nezgodnu loptu u šesneasterac, međutim odbrana Rtnja je dobro reagovala i izbacila loptu.

12' Rtanj se oslobodio pritiska. Domaći igrači pokušali su iz kornera da zaprete Jovičiću. Centaršut je bio dobar, ali su igrači Rtnja napravili faul u napadu.

5' Prva prilika na utakmici za Partizan. Solomon je na lveoj strani pronašao Đuričkovića, a ovaj šutirao malo iznad gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve