Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.10.2017.

23:40

Matić: Igra je bila slaba, ali smo ipak pobedili

Reprezentatitvac Srbije Nemanja Matić rekao je posle plasmana na Svetsko prvenstvo da igra nije bila dobra, ali da već sutra to nikoga neće interesovati.

Izvor: B92

Autor:B92

Matić: Igra je bila slaba, ali smo ipak pobedili
Foto: Starsport

"Moramo da budemo svesni da ne posedujemo kvalitet Nemačke i drugih jakih zemalja. Niko nije rekao da neće da se odazove pozivu, mi smo imali sigurno četiri, pet igrača koji su imali neke povrede i igrali su. Krivo nam je bilo zbog zvižduka ali zaista igra je bila slaba i na kraju smo ipak pobedili", rekao je Matić posle meča.

Srbija je na "Marakani" pobedila Gruziju sa 1:0 (golom Prijovića) i tako kao prva u grupi otišla direktno na Svetsko prvenstvo.

"Jeste bilo je teško, pritisak i zelja su veliki, ali na prvenstvu smo, mislim da smo zaslužili. Igra nije bila sjajna ali već sutra nikoga neće interesovati bitno da smo se plasirali i da ćemo igrati sa najboljima na svetu. Momci cu imali takav pristup da je ovo rezultat. Nismo igrali nekoliko utakmica dobro. Večeras imamo šansu da proslavimo i moramo biti smireni", kazao je Matić.

Na pitanje novinara da im je odgovorao i nerešen rezultat Matić se našalio i uzvratio pitanjem: "Nama je odgovaralo i nerešeno? Pa što smo se trudili (smeh)", rekao je Matić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve