Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.10.2017.

23:33

Tadić: Krivo nam zbog zvižduka, plakali smo

Vezni igrač Srbije Dušan Tadić istakao je posle plasmana na Svetsko prvenstvo da je dosta reprezentativaca plakalo posle pobede nad Gruzijom.

Izvor: AK

Autor: AK

Tadić: Krivo nam zbog zvižduka, plakali smo
Foto: StarSport

Srbija je minimalnim trijumfom u poslednjem kolu izborila direktan plasman na Mundijal u Rusiji, prvo veliko takmičenje posle osam godina pauze.

"Nismo igrali kako možemo, čim se ne "otvori" utakmica kako treba mnogo je teže. Malo nam je krivo zbog zvižduka, ali stvarno ne možemo da opišemo koliko smo srećni. Najbitnije je da smo ostvarili cilj i svi treba da se radujemo. Dosta nas je plakalo. Ja volim naš narod jer ne skrivamo emocije. Bilo je mnogo odricanja, mislim da je to narod prepoznao, zato nam se i vratilo", rekao je Tadić.

"Orlovi" su se dugo mučili protiv Gruzije, da bi 15 minuta pre kraja rezervista Aleksandar Prijović konačno "probio led".

"Ne sećam se šta sam sve radio u tom trenutku, sve sam saigrače grlio. Videlo se koliko smo srećni i da nam je pao teret sa srca. Mi volimo da igramo pod pritiskom, ali stvarno je bilo veliko opterećene i drago mi je da smo pobedili na kraju. Znali smo da sve zavisi od nas i samo smo se na to fokusirali", dodao je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

142 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve