Nova vest
Fudbal

Petak, 06.10.2017.

22:44

Muslin: Dobro da je Stojković u formi,moglo i gore

Slavoljub Muslin, selektor fudbalera Srbije,posle poraza od Austrije u Beču (2:3), u kvalifikacijama za Mundijal, smatra da je njegov tim mogao i gore da prođe.

Izvor: B92

Autor:B92

Muslin: Dobro da je Stojković u formi,moglo i gore
Foto: Starsport

"Ovaj poraz je veliko razočaranje, ali potvrdilo se da je Austrija opasan protivnik i bez neliko igrača na koje nije mogla da računa. Mi nismo bili dobri za razliku od domaćina koji je imao veliki broj prilika za gol. Da nije bilo golmana Stojkovića koji je u odličnoj formi, mogli smo da izgubimo i sa većom razlikom. Imamo sada još jedan pokušaj da se domognemo Rusije, a to je meč sa Gruzijom. Brzo se okrećemo tom duelu. Mi u Beču nismo igrali našu igru, iz prethodnih mečeva u kvalifikacijama i nismo stvorili dovoljan broj prilka za gol. Čak i da smo igrali nerešeno opet bi nam trebala pobeda. Nadam se da će u ponedeljak biti pun stadion i da ćemo u drugom koraku uspeti da se plasiramo na Mundijal", rekao je Muslin posle utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

144 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve