Nova vest
Fudbal

Petak, 06.10.2017.

16:59

Žiletova bomba, Radonja asistirao, pobeda "Orlića"

Mladi fudbaleri Srbije pobedii su Makedoniju 2:0 u drugom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine u San Marinu i Italiji.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Žiletova bomba, Radonja asistirao, pobeda
StarSport

Golove su Makedoncima dali Saša Lukić u 22. i Andrija Živković u 37. minutu pa je čitav posao naša selekcija završila u prvom poluvremenu.

Posebno je impresivan bio drugi gol Srbije kada je Živković na oko 25 metara od gola primirio loptu, a onda je levicom lansirao u gornji ugao gola Ilića.

Asistenciju je prethodno upisao Nemanja Radonjić koji je potom pogodio i prečku. Srbija je generalno bila bolji protivnik, imali su "Orlići" i duže loptu u nogama i više su napadali gol. Od sedam udaraca u okvir, dva su na kraju završila u golu za sigurnu pobedu i nova tri boda.

Makedonci su pred kraj meča ostali sa deset igrača na terenu jer je crveni karton u 86. minutu dobio Češmedijev, priliku su u ekipi Srbije dobili Pantović i Šaponjić u poslednjih desetak minuta, ali se rezultat nije menjao.

Srbija je posle pobede nad Makedonijom ostala treća na tabeli grupe 7, iza Rusije i Jermenije. Rusija ima tri odigrane utakmice i 7 bodova, Jermenija isti broj bodova iz četiri meča, a Srbija šest bodova iz dva meča, "Orlići" nisu primii gol, a dali su šest.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve