Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.10.2017.

19:22

"Očekujemo mnogo navijača, samo da lepo navijaju"

Selektor fudbalera Srbije Slavoljub Muslin prokomentarisao je i činjenicu da nas u Beču očekuje skoro pa domaćinska atmosfera.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Beč i Austrija su poznati kao "centri" srpske dijaspore među zemljama EU. Zbog toga se očekuje da na stadionu Ernst Hapel na meču Austrije i Srbije bude i mnogo srpskih navijača.

Ako je verovati skorašnjim informacijama, moglo bi da ih bude oko 20.000, a navodi se da je prodato oko 40.000 ulaznica.

"Očekujemo mnogo naših navijača, samo bih hteo da apelujem na njih da lepo navijaju, korektno za našu ekipu, ne protiv protivnika nego za nas. I da to bude lepa utakmica u lepom ambijentu i neka bolji pobedi", rekao je Muslin.

Činjenicu da bi na stadionu moglo da bude mnogo gostujućih navijača su šalom propratili i neki od igrača Austrije. Mark Janko je tako rekao da će ova utakmica biti gostujuća za njegovu ekipu i, slično kao i Muslin, istakao da je najbitnije da se sve završi mirno.

Srbija i Austrija igraju u petak od 20.45 pretposlednji meč kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve