Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.10.2017.

18:32

Hajnkes: Dosta je prošlo, fudbal se promenio...

Iskusni nemački trener Jup Hajnkes potvrdio je da je dobio ponudu Bajerna da se vrati iz "penzije" ali da još uvek razmišlja da li da je prihvati.

Izvor: B92

Autor:B92

Hajnkes: Dosta je prošlo, fudbal se promenio...
Getty images

Bild je u sredu preneo informaciju da je Hajnkes odabran kao zamena za Karla Ančelotija koji je otpušten posle teškog poraza od Pari Sen Žermena.

Osim toga, atmosfera u timu je narušena jer se nekoliko glavnih igrača Bajerna okrenulo protiv italijanskog stručnjaka.

Hajnkes je baš iz Bajerna otišao u "penziju" pre četiri i po godine baš posle osvajanja "triple-krune", odnosno posle titule Bavaraca u Ligi šampiona.

"Još nisam dogovorio dolazak, sve je u magli. Moram da izanaliziram stvari, prošlo je je dosta vremena otkad sam prestao da budem trener, fudbal se promenio", rekao je Hajnkes, a javlja agencija AFP.

Nemački mediji preneli su da bi Hajnkes vodio Bajern do kraja sezone, a potom bi došao mladi Julijan Nagelsman po isteku ugovora sa Hofenhajmom.

Iskusni stručnjak potvrdio je da je obavio razgovor sa čelnicima Bajerna Karl-Hajncom Rumenigeom, Ulijem Henesom i Hasanom Salihamidžićem, ali da još nije doneo odluku.

"Što se tiče mog stanja, u potpunosti sam spreman", naveo je trener koji je vodio najtrofejniji nemački klub od 1987. do 1991, pa 2009. i od 2011. do 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve