Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.10.2017.

18:15

"Orlići" čekaju Rusiju na "Karađorđu"

Mlada reprezentacija Srbije će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine igrati protiv Rusije u Novom Sadu na stadionu Karađorđe.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

StarSport

Srbija i Rusija igraju u utorak desetog oktobra od 18 sati drugu utakmicu Srbije u kvalifikacijama za učešće na Evropskom šampionatu u Italiji i San Marinu 2019. godine.

Objavljene su cene ulaznica za ovaj susret pa će one za južnu tribinu koštati 200 dinara, za istok 300 dinara i za zapad 500 dinara.

Karte se do dana utakmice mogu kupiti putem interneta i sajta Fudbalskog saveza Srbije, dok će na dan odigravanja meča biti dostupne samo na blagajni stadiona Karađorđe.

Srbija je u kvalifikacijama za Evropsko za mlade u grupi sa Jermenijom, Rusijom Austrijom, Makedonijom i Gibraltarom. "Orlići" imaju jednu utakmicu i jednu pobedu, trenutno su treći iza Jermenije i Rusije (7 bodova Jermenija, 4 boda Rusija), ali su igrali meč manje od Rusa i tri od Jermena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve