Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.10.2017.

22:04

Ros: Imali smo veliku želju da pobedimo Partizan

Košarkaš Mornara Brendis Rejli-Ros rekao je da je velika želja njegovog tima presudila u današnjoj pobedi protiv Partizana u ABA ligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Ros: Imali smo veliku želju da pobedimo Partizan
YTSS / ABA liga

"Partizan je veoma dobar tim, ali presudila je naša velika želja da dobijemo duel. Jako dobro smo se spremili za meč. Bio sam nezadovoljan što sam promašio dva slobodna bacanja dva minuta pre kraja i sebi sam rekao kad sam uzeo loptu za poslednji napad: 'Moramo da dobijemo ovu utakmicu'", rekao je Ros, prenose Vijesti.

Košarkaši Mornara pobedili su na svom terenu Partizan sa 83:81 u drugom kolu ABA lige. Odlučujući poen, uz zvuk sirene, postigao je upravo Ros.

Mornaru je ovo prva pobeda u novoj sezoni regionalnog takmičenja posle uvodnog poraza od Zvezde."Važni su bodovi, ali je važno i da napredujemo kao tim. Bićemo sigurno još bolji u narednim mečevima", rekao je Ros. Mornar u narednom kolu gostuje Mega Bemaksu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve