Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.10.2017.

17:32

Poslovna liga: Odrigrano drugo kolo

Na Adi ciganliji proteklog vikenda igrani su mečevi drugog kola u Poslovnoj i Ligi Banaka i osiguranja.

Izvor: B92

Autor:B92

Poslovna liga: Odrigrano drugo kolo

U Poslovnoj ligi sa odličnim partijama nastavila je ekipa DEDIM koja predvođena sjajnim dvojcem i nekadašnjim igračima Crvene zvezde Dejanom Milovanovićem i Milošem Dimitrijevićem, posle odlične igre u prvom i nakon drugog kola polako dobija ulogu favorita u tekućoj sezoni.

U drugom kolu oni su savladali aktuelnog šampiona, ekipu Aerodrom Nikola Tesla sa 4:2.

Najveći konkurenti za sada bar na tabeli ovoj ekipi su sjajni momci iz ekipe GZZ koji takođe imaju 2 pobede iz dva meča. U drugom kolu ekipa GZZ bila je ubedljiva protiv B92 i slavila rezultatom 8:2.

Monad Financial upisao je prve bodove u odličnoj utakmici protiv JTI u kojoj nije bilo rezultatske neizvesnosti, na kraju pobeda Monada

od 4:1.

Do prve pobede i to vrlo ubedljive stigao je i debitant u ligi, EDEPRO koji je savladao još jednog debitanta, ekipu PEXON TEAM sa 8:1.

U Ligi Banaka I Osiguranja odigrana su 3 meča a najbolji utisak u dosadašnjem toku lige ostavila je EUROBANKA koja je osim dve pobede pokazala i najvise fudbalskog znanja a ako je CREDIT AGRICOL BANKA bila slabiji rival na papiru u prvom kolu onda se to ne može reći za KOMERCIJALNU BANKU koju su savladali u drugom kolu sa 3:0.

Intesa Leasing savladao je istovetnim rezultatom CREDIT AGRICOLE BANKU a prvu utakmici odigrala je RAIFEISEN BANKA koja je savladala UNICREDIT a odličan utisak ostavio je ILIJAZI EDIN koji je predvodio svoju ekipu sa 3 postignuta gola u pobedi od 5:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve