Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.10.2017.

12:34

Vučelić: Zabrinuti smo i nezadovoljni

Predsednik Partizana Milorad Vučelić izrazio je zabrinutost zbog trenutne situacije kluba, ali istakao i poverenje u trenera Miroslava Đukića.

Izvor: B92

Autor:B92

Vučelić: Zabrinuti smo i nezadovoljni
Foto: StarSport

Crno-beli su proteklog vikenda remizirali sa Čukaričkim (0:0) u Superligi, propustivši šansu da iskoriste poraz Crvene zvezde, a prethodno su poraženi od kijevskog Dinama u Ligi Evrope (3:2), iako su imali 2:0 na poluvremenu.

"Zabrinuti smo situacijom, ali nema mesta nervozi. Naravno da smo nezadovoljni, ali je, u krajnjem slučaju, smanjena prednost lidera, sada je svima jasno da nema nepobedivih i da je razlika dostižna. Čitamo: nečiji igrači su umorni, pa – zar naši nisu? Odigrali smo vrhunsko poluvreme protiv Dinama. Zamislite da je Đukić mogao da računa na Zorana Tošića, Nebojšu Kosovića i Marka Jevtovića: da li bi bila drugačija priča? Plus, Suma je tek izašao iz povrede. Mnogo nam je važna utakmica sa Skenderbegom u Albaniji. Ako tamo pobedimo...", rekao je Vučelić za Žurnal.

Đukić ima dve nedelje da vrati samopouzdanje svojim igračima, tokom reprezentativne pauze, nakon čega gostuje Rtnju u Kupu Srbije, a potom ide u Surdulicu u Superligi, te kod Skenderberga u Ligi Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve