Nova vest
Fudbal

Petak, 29.09.2017.

23:10

Kamara za infarkt šampiona u nadoknadi vremena

Aktuelni šampion Monako igrao je nerešeno 1:1 sa Monpeljeom u osmom kolu francuske Lige 1.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Kamara za infarkt šampiona u nadoknadi vremena
Getty images

Gol za Monako dao je Radamel Falkao u 38. minutu, a gol za Monpelje je postigao Sulejman Kamara u nadoknadi vremena.

Iako je Monpelje pokušavao konkretnije da ugrozi kol šampiona Francuske preko Isaka Mbenze i Pedra Mendesa, prvi je do gola došao Monako.

Falkao je uklizao na loptu koju je kroz noge svom čuvaru poslao do peterca Roni Lopes. Lekomt je uspeo da dohvati loptu posle uklizavanja Falkaa, ali je ona prešla gol-liniju i u 38. minutu je Monako poveo.

Žerom Rosijon je propustio jednu dobru šansu za izjednačenje u 77. minutu, ali svoju priliku nije propustio Sulejman Kamara u 92. minutu posle dodavanja Kevina Berigoa. Duga lopta u šesnaesterac, Ture koji se nije izvukao i postavio ofsajd zamku, Berigo odlaže loptu i Kamara postavlja konačan rezultat utakmice koji ne odgovara Monaku.

"Kneževi" sada imaju 19 bodova, isto koliko i vodeći Pari Sen Žermen, samo što Parižani imaju meč manje od šampiona. Monako i Monpelje su odigrali jedinu utakmicu u petak, a sve ostale utakmice igraju se u subotu i nedelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve