Nova vest
Fudbal

Petak, 29.09.2017.

13:45

Zvezda zaokružila užasnu nedelju bundesligaša

Fudbaleri Crvene zvezde zaokružili su užasna tri dana za nemački fudbal koji je doživeo nezapamćeni debakl u Evropi.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda zaokružila užasnu nedelju bundesligaša
Photo by Lukas Schulze/Bongarts/Getty Images

‘Crveno-beli’ su savladali Keln minimalnim rezultatom (1:0) u meču drugog kola grupe H Lige Evrope, što je bio šesti poraza bundesligaša ove sedmice.

Zvezda je slavila fantastičnim pogotkom Ričmonda Boaćija u prvom poluvremenu i sada drži drugu poziciju u grupi sa četiri boda, dva manje od Arsenala i tri više od BATE Borisova.

Prvi neuspeh zabeležila je Borusija Dortmund koja je u Madridu poražena od Reala sa 3:1, da bi iste večeri Lajpcig pretrpeo poraz na gostovanju Bešiktašu.

Očekivalo se da će, kao i mnogo puta do sada, fleke izvaditi minhenski Bajern, ali je Bavarce potpuno pregazio Pari Sen Žermen, zbog čega je trener Karlo Ančeloti dobio otkaz.

I u drugom po jačini evropskom takmičenju nije bilo ništa drugačije – osim Kelna, poražen je i Hofenhajm u gostima Ludogorecu, kao Šalke od kojeg je minimalnim rezultatom bolji bio Estersund.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve