Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.09.2017.

20:47

Trener Dinama pred Partizan: Igraćemo agresivno

Trener Dinama iz Kijeva Aleksandar Hackevič rekao jE da njegova ekipa agresivnom igrom u predstojećoj utakmici protiv Partizana želeti da dodje do pobede.

Izvor: B92

Autor:B92

Trener Dinama pred Partizan: Igraćemo agresivno
Foto Tanjug/D.Stankovi

"Imamo zadatak kao i svaki tim, a to je pobeda. Dakle, nemamo drugih ciljeva. Takođe ćemo pokušati igrati agresivni fudbal", rekao je Hackevič novinarima u Beogradu.

Dinamo Kijev će sutra od 21.05 gostovati Partizanu u drugom kolu Grupe B Lige Evropa, a meč će se igrati pred praznim tribinama zbog kazne Uefa.

"Biće teško za oba tima. Igra sa navijačima je sasvim drugačija, donosi drugačije raspoloženje. Znamo da su oni Partizanov 12. igrač. Što se tiče nas, ove sezone igrali smo već dovoljno mečeva bez navijača. Dakle, emocionalno, malo je verovatno da će se nešto poremetiti", rekao je on.

Hackevič je kazao da je dosta vremena posvetio analizi igre njegovog tima, a da je poslednju pažnju posveti igri u odbrani.

"Posbeno sam im naglasio napadačku igru Partizana. Ukoliko sutra budemo igrali kao što smo igrali u prvenstvu, biće dosta problema. Oni imaju dosta snažnih fudbalera, plus kreativne igrače. Dodajte iskustvo na to i dobijete organizovani, disciplinovan tim", rekao je Hackevič.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve