Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.09.2017.

16:55

Ninković Ukrajincima: Tavamba najveća opasnost

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21.05 ugostiće ekipu Dinama iz Kijeva, a srpski fudbaler Miloš Ninković analazirao je crno-bele.

Izvor: B92

Autor:B92

Ninković Ukrajincima: Tavamba najveća opasnost
Getty Images

Izabranici Miroslava Đukića dočekuju Dinamo pred praznim tribinima u drugom kolu Grupe B, grupne faze Lige Evrope.

“Mogao bih više informacija da vam kažem da ste me pitali o mom bivšem klubu Crvenoj zvezdi“, započeo je priču bivši igrač Dinama za zvanični sajt kluba i dodao:

"Dobra stvar je što će utakmica biti odigrana bez prisustva publike. Srpski navijači su 12. igrač timovima koje podržavaju. Jasno je da svaki fudbaler voli da igra pred punim stadionom ali će gostima biti lakše kada su tribine prazne", istakao je prvotimac Sidneja.

Bivši fudbaler Crvene zvezde i Čukaričkog kaže da ukrajinskom timu najveća opasnost preti od Tavambe:

"Partizan je dosta toga promenio u poslednje vreme. Prošle sezone su imali Brazilca Leonarda koji sada igra u Saudijskoj Arabiji. Zoran Tošić, bivši fudbaler CSKA, zbog povrede neće igrati, ali je zato tu jako snažan Kamerunac Tavamba koji igra na poziciji napadača. On je igrač koji može da odluči utakmicu, od čije igre u mnogome zavisi izdanje crno-belih. Veliki je atleta i zaslužuje da se na njega obrati posebna pažnja. Ipak, verujem da će Hačeridi i Vida uspeti da ga neutrališu", dodao je on.

Nekadašnji reprezentativac Srbije ističe da crno-beli kod kuće neće sigurno igrati na bod.

"Smatram da Partizan neće igrati na bod. Trener im je Miroslav Đukić, čovek koji ima iskustva i kvalitet. U Partizanu očekuju da prođu grupu iako je Dinamo favorit. Svakako će igrati na tri boda kod kuće jer znaju da ih u Kijevu čeka težak posao”, zaključio je Ninković.

Za kraj Ukrajince je zanimalo o šta da obiđu, pojedu i popiju u Beogradu.

“Trebalo bi ovih dana da je lepo vreme u Beogradu i zato preporučujem Kalemegdan – to je ogroman park na beogradskoj tvrđavi, prelep je. Svaki Srbin će vam takođe preporučiti rakiju, tradicionalno i veoma jako alkoholno piće, koje greje kad je napolju hladno. Takođe imamo i ukusan sir kojeg mi zovemo kajmak. Uz to je i topla preporuka da se proba burek i jogurt. To je tradicionalni srpski doručak. Veoma kaloričan, moram napomenuti, ali kad ga probate”, preporučio je Nine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve