Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.09.2017.

23:33

Henderson: Trebalo je lako da pobedimo

Kapiten Liverpula Džordan Henderson razočaran je remijem sa Spartakom (1:1) u Moskvi, u drugom kolu Lige šampiona.

Izvor: AK

Autor: AK

Henderson: Trebalo je lako da pobedimo
Foto: Getty images

"Redsi" su dominirali na "Atkritje areni" imali 13 šuteva više od domaćina, ali su na kraju oni bili ti koji su izjednačili.

Spartak je poveo golom Fernanda iz slobodnog udarca u 23. minutu, a izjednačio je Kutinjo u 31. posle sjajnog duplog pasa sa Maneom.

"Razočarani smo. Kontrolisali smo utakmicu od početka do kraja, trebalo je lako dadobijemo. Moramo pre svega osigurati da ne primamo ovako golove. To je najvažnije", rekao je Henderson.

U meču koji je produžen osam minuta Liverpul je imao dve sjajne šanse za pobedu u nadoknadi, ali su neprecizni u završnici bili Staridž i Salah.

"Nekog drugog dana lako je moglo biti tri ili četiri gola razlike. Igra je bila pristojna, ali nedovoljna za pobedu. Mislim da smo se dobro branili tokom većeg dela meča. Ali moramo biti nemilosrdni u zavšnici", zaključio je Henderson.

Posle dva kola Liverpul deli drugo mesto u Grupi E sa Spartakom sa po dva boda, lider je Sevilja sa četiri, a u sledećem "redsi" idu u Maribor koji je na jednom bodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve