Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.09.2017.

12:47

Čičarito demantovao: Ronaldo nije uplatio novac!

Strahoviti zemljotresi u Meksiku odneli su preko 320 života i sportisti su širom sveta požurili da pomognu žrtvama u najugroženijim područjima.

Izvor: B92

Autor:B92

Čičarito demantovao: Ronaldo nije uplatio novac!
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Havijer Ernandes Čičarito, jedan od najboljih meksičkih napadača u istoriji, preko društvenih mreža pokrenuo je akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć žrtvama zemljotresa.

Jedan od onih koji su se među prvima navodno priključili akciji jeste Kristijano Ronaldo koji je obradovao dečaka kojem je idol.

Mali Santjago, koji je usled urušavanja ostao bez krova nad glavom, posle spasavanja je rekao da obožava Portugalca, a ovaj mu je poslao potpisan dres i na "Tviteru" uputio poruku podrške njegovoj, ali i svim ostalim ugroženim porodicama.

"Mom najvećem fanu Santjagu. U ovom trenutku bola, šaljem veliki zagrljaj Santjagovoj porodici i svim ostalim porodicama koje su izgubile svoje najbliže", napisao napadač Real Madrida uz fotografiju.

Potom je novinar meksičkog "Foksa" Fernando Švarc objavio vest da je Kristijano donirao million evra za pomoć Meksiku i kontaktirao nekadašnjeg saigrača, kako bi ga ovaj savetovao gde je najpametnije uplatiti novac.

Međutim, postoji jedan problem sa ovom pričom – neistinita je i nema nikakvog osnova, a to je potvrdio i sam Meksikanac. Centarfor Vest Hema je demantovao ove informacije nazivajući ih lažima, dodajući da ga niko nije kontaktirao, ali da se nada Ronaldovoj pomoći.

"Laž, niko me nije kontaktirao! Ali se nadam da će svako pomoći mojoj zemlji na bilo koji način!", napisao je Čičarito uz link spomenute vesti.

To su, naravno, momentalno iskoristili navijači Barselone koji su podsetili da je Lionel Mesi, za razliku od svog najvećeg rivala, svojevremeno donirao milion evra Izraelu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve