Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.09.2017.

23:58

Vidosavljević: Presrećan sam zbog debija

Mladi fudbaler Čukaričkog Milutin Vidosavljević rekao je danas da ga raduje što je sa 16 godina dobio priliku da debituje za prvi tim "brđana".

Izvor: B92

Autor:B92

Vidosavljević: Presrećan sam zbog debija
Foto/fkcukaricki.rs

"Imam 16 godina i presrećan sam što sam zaigrao sa prvotimcima. Hvala šefu i stručnom štabu na pruženoj šansi, nadam se da ću igrati sve više i da sam zadovoljio na terenu. Igrao sam nekoliko prijateljskih sa prvim timom, išao sa ekipom u Šabac, ali nisam ulazio u igru, kao što ni sinoć nisam znao da li ću biti na terenu. U Šapcu sam mislio da ću možda ući, ali nisam, pa je ispalo sve još sladje jer je kod kuće.Podržali su me saigrači, svi u klubu i roditelji i brat blizanac su bili u publici. Pozitivne treme uvek ima, šta da kažem sem da mi je srce bilo puno", rekao je Vidosavljević.

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović unedeljnoj utakmici Super lige Srbije protiv Borca iz Čačka ustartnu postavu uvrstio je doskorašnje omladince Nemanju Milojevića, Savu Radića i Petra Mićina, a u igri je i u poslednjih 10 minuta bio i 16-godišnji Vidosavljević.

"Kad si na terenu nema mlad ili star igrač.Možda se vidi po bradi ko ima koliko godina, ali respektuješ samo svoju ekipu i saigrače", rekao je Radić koji je za prvi tim debitovao prošle godine.

Čukarički je u 11. kolu Super lige Srbije pobedio Borac sa 2:0.

"Nisam očekivao da ću biti u startnoj postavi, ali uvek sam spreman da ;igram. Šef je tražio da udjemo čisto i agresivno u meč i sve ostalo što je ;rekao ispoštovali smo. Nismo im dali da nam nameću ritam. Promašili smo tri ;zicera u prvom delu, oni su odolevali devedeset minuta, ali načeli smo ih ;golom (Ognjena) Mudrinskog u 58. i posle je sve bilo lakše. Oni su malo pali i ubrzo ;primili i drugi gol. Bitno je da sad idemo rasterećeni u sledeću utakmicu ;protiv Partizana", dodao je Radić.

Lalatović je posle sinoćne utakmice pohvalio mlade igrače, uz ocenu da klub sa njima nema potrebe da brine za svoju budućnost, a čestitke na njihov račun, kako su sami rekli, stigle su i od kompletne uprave i vlasnika kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve