Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.09.2017.

18:58

Nistelroj zbog Ronalda morao da napusti Junajted

Holandski fudbaler Rud Van Nistelroj 2006. godine je napustio ’Old Traford’, a konačno je otkriven razlog njegovog odlaska.

Izvor: SM

Autor: SM

Nistelroj zbog Ronalda morao da napusti Junajted
Getty Images

Prijatelj Ser Aleks Fergusona, Alistar Kembel otkrio je u svojoj knjizi da je jedan od najboljih napadača u istoriji Mančester Junajteda prešao u Real Madrid zbog Kristijana Ronalda.

"Istina je da su Aleks i Van Nistelroj imali sukobe. Sve je puklo kada je Rud rekao Ronaldu da mu izgleda kako je Portugalac pronašao novog oca u Karlušu Keirošu Fergusonov pomoćnik)) i to tek nakon što mu je otac preminuo", napisao je Kembel i dodao:

“Karlos ga je zatim zamolio da ima više poštovanja, ali je Holanđanin naglasio kako on nikog ne poštuje u klubu. Kasnije se izvinio Kristijanu, ali on to nije prihvatio. Reagovao je i Ferguson tako što je prvo poslao je Van Nistelroja kući, nije znao šta će s njim, a kasnije je odlučio da ga proda“, napisao je Kembel.

Rud Van Nistelroj igrao je pet godina za ’Crvene Đavole’ postigavši ukupno 150 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve