Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.09.2017.

22:09

Lalatović: Samo Zvezda ima bolji učinak

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da je njegov tim bio bolji od Borca za dva gola, koliko je njegov tim i slavio (2:0).

Izvor: B92

Autor:B92

Lalatović: Samo Zvezda ima bolji učinak

Tim sa Banovog brda ostvario je petu pobedu u poslednjih šest kola Superlige Srbije.

"Jako dobro i angažovano smo počeli, s visokim presingom i da im ne dozvolimo da iznesu loptu, jer oni znaju jako dobro da igraju. Nismo uspeli da dodjemo do gola u prvom delu i pored tri dobre prilike. Ipak, želeli smo pobedu od prvog minuta, ali smo uspeli da ih otvorimo tek početkom drugog", rekao je Lalatović.

Strelci za Čukarički bili su Ognjen Mudrinski u 57. i Marko Docić u 68. minutu.

"Mudrinski je postigao lep gol, lepo je sačuvao loptu... Posle je došao gol Docića iz drugog plana i onda smo lakše mogli da zatvorimo utakmicu. Bili smo bolji za ta dva gola i došli smo do velika tri boda za nas. U poslednjih šest utakmica imamo pet pobeda i to me raduje. Mislim da samo Zvezda ima bolji učinak od nas", rekao je Lalatović.

Lalatović je rekao da je ponosan na mlade igrače koji su pokazali da su budućnost kluba.

"Izneli su utakmicu i igraju sve bolje. Siguran sam da će im vrednost rasti i da će se mnogi otimati oko njih. Pohvale za omladinsku školu Čukaričkog", rekao je Lalatović.

Čukarički posle ove pobede ima 19 bodova i nalazi se na deobi šestog mesta sa Spartakom, dok je Borac poslednji, 16. sa četiri.

"Proveo sam u Borcu jako lepo vreme i mnogo volim taj klub. Znam da imaju problema, da ih nema, znam da bi imali više bodova od ovoga sada. Nadam se da će da smognu snage da nastave dalje posle ovog poraza i da će uzimati više bodova", rekao je trener Čukaričkog.

Trener Borca Igor Spasić čestitao je ekipi sa Banovog brda na zaluženoj pobedi.

"Nismo došli da se branimo, ali ono što smo prikazali u prvom poluvremenu je bila dekadencija fudbala. Bili smo inferiorni, nije bilo protoka lopte, ali to ne menja stvari. Čukarički je ozbiljna ekipa i sa ovakvom igrom mogu da konkurišu u borbi za titulu", rekao je Spasić.

"Nama ostaje da se fokusiramo na sebe i pokušamo da osvojimo što više bodova u borbi za opstanak. Verujem da možemo da izborimo opstanak", rekao je Spasić.

Čukarički u narednom kolu gostuje Partizanu, a Borac dočekuje Radnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve